Onderdeel van FORTEZZA Groep

  0594 580 000         info@htx.nl

HTX trakteert op

gratis Cybersecurity Scan

In 2024 bestaat HTX maar liefst 30 jaar! En wie jarig is, trakteert. Ter ere van deze mooie mijlpaal biedt HTX 30 organisaties in het Noorden van Nederland een gratis Cybersecurity Scan aan. Want we willen natuurlijk dat iedereen net zo veilig zijn toekomst tegemoet gaat als wij dat doen.

Over de gratis cybersecurity scan

De scan gaat online onderzoeken welke ingangen er zijn voor hackers om binnen te komen bij een bedrijf. Zo worden de onder andere de domeinnamen onderzocht die de organisatie in beheer heeft. De scan zal een uittreksel maken van de bevindingen, en natuurlijk de kwetsbaarheden die er zijn.  Dit geeft een heel waardevol inzicht in hoe cyberveilig uw organisatie momenteel is.

Op basis van de uitslagen van de scan gaat de cybersecurity consultant van HTX in gesprek om de kwetsbaarheden toe te lichten en een advies uit te brengen hoe je deze kunt aanpakken.

Natuurlijk kan HTX je verder helpen, als je dat wilt. Bij interesse gaan we vrijblijvend verder in gesprek over hoe we jouw organisatie klaar kunnen maken voor de toekomst op het gebied van cybersecurity.  

Digitale vraagstukken?
Bel met Harald Staal
+31 (0) 6 5252 3150

Voor wie is deze actie?

De Cybersecurity Scan van HTX is geschikt voor organisaties die:

  • Een grootte hebben tussen de 150 en 2000 fte
  • Gevestigd zijn in de provincies Groningen, Friesland of Drenthe

Hoe kom je in aanmerking voor de gratis scan?

Wil jij profiteren van deze gratis cybersecurity scan? Stuur dan een email naar info@htx.nl

Vergeet niet je naam, bedrijf, mailadres en telefoonnummer te vermelden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.