Onderdeel van FORTEZZA Groep

  0594 580 000         info@htx.nl

HTX

Je betrouwbare IT-partner in het Noorden

Welkom bij HTX Automatisering, waar we niet zomaar een ICT-leverancier zijn, maar jouw professionele ICT-partner als het gaat om Informatie Technologie. Ons uitgangspunt is jouw groeiambitie en IT-behoefte. Want wat je als organisatie wilt bereiken, bepaalt wat je nodig hebt. Internationaal groeien en samenwerken in de cloud? Verkoop voorspellen op basis van je data? Veilig werken en je organisatie klaarmaken voor de toekomst met passende cybersecurity? Wat je stip op de horizon ook is, wij zijn je betrouwbarestrategischeIT-partner die je hiermee gaat helpen.  

Hoe het voor HTX begon

Onze reis begon in 1993 met één enthousiaste techneut in een zolderkamer. Dankzij het vertrouwen van onze klanten zijn we uitgegroeid tot wat we nu zijn: een bedrijf dat zich constant aanpast aan de diverse en soms complexe vragen van onze klanten. Onze diensten, producten en mogelijkheden blijven groeien. We zijn inmiddels een stuk groter, maar onze bescheiden, doelgerichte aanpak hebben we nooit verloren. 

Onze mensen en onze klanten

HTX Automatisering bestaat uit een dynamisch team van tientallen ICT-engineers en -specialisten. Onze mensen zijn niet alleen slim en gecertificeerd, maar ook ongelofelijk gedreven om voor elk uitdagend probleem een unieke oplossing te vinden. Wij geloven in ondernemerschap met een nuchtere, persoonlijke en de voor ons zo kenmerkend nuchtere insteek. 

Voor veel organisaties in Noord-Nederland, en inmiddels ook ver daarbuiten, zijn we de strategisch IT-partner. We werken voor een breed scala aan klanten, van MKB+ tot grote multinationals. Daarnaast zijn we trots op onze samenwerkingen met diverse gemeenten en andere zorg- en overheidsorganisaties. 

Nieuw hoofdstuk: HTX & Fortezza Groep

Sinds augustus 2023 is HTX onderdeel van de Fortezza Groep. Deze samenwerking betekent een wereld aan nieuwe mogelijkheden voor jou, onze klant. Door deze stap hebben we toegang gekregen tot een schat aan expertise op het gebied van Data, Cybersecurity, gebruikersadoptie bij cloudmigraties en softwareontwikkeling. Dit breidt ons dienstenpakket aanzienlijk uit, waardoor we je nog beter kunnen ondersteunen bij al jouw ICT-uitdagingen. Denk hierbij aan geavanceerde data-analyse, ijzersterke beveiliging van je systemen en soepele overgangen naar cloud-gebaseerde oplossingen. Met de krachten van HTX en Fortezza gecombineerd, zijn we klaar om jou naar het volgende niveau van technologische efficiëntie en innovatie te brengen.