Onderdeel van FORTEZZA Groep

  0594 580 000         info@htx.nl

HTX viert

30-jarig jubileum

Dit jaar viert HTX zijn 30-jarig bestaan! De organisatie, onlangs overgenomen door de Fortezza Groep, groeide in de afgelopen drie decennia uit tot ‘local champion’ van het Noorden als het om IT-beheer gaat en hield zich staande gedurende uitdagende periodes. Ter ere van het 30-jarig jubileum biedt HTX nu aan 30 organisaties uit Noord-Nederland een gratis ‘cybersecurity scan’ aan. Hiermee kunnen bedrijven inzicht krijgen in hun interne en externe veiligheid. Geïnteresseerde organisaties kunnen zich vóór 1 februari aanmelden via www.htx.nl/htx-geeft-cybersecurity-scan-weg/  

Drie decennia technologische verschuivingen doorstaan

In een tijd waar de IT-industrie zich voortdurend evolueert, heeft HTX de afgelopen 30 jaar veel technologische verschuivingen doorstaan. Het jubileum onderstreept daarom niet alleen de vastberadenheid van HTX om zich te blijven innoveren en mee te bewegen met de markt, maar benadrukt ook de jarenlange kennis en expertise die het bedrijf heeft opgebouwd.  

 

"De afgelopen 30 jaar heeft HTX zich gemanifesteerd als betrouwbare Managed Service Provider voor tal van bedrijven in Noord-Nederland. Door het samengaan met de Fortezza Groep kan HTX nu ook een uitgebreider portfolio aanbieden met security-, data- en MS365 diensten. En in het kader van ‘wie jarig is, trakteert’ bieden wij nu voor 30 bedrijven een gratis cybersecurity scan aan. Zo bouwen we gezamenlijk aan een veilige toekomst!” 
Mark van der Snel - CEO

Cybersecurity scan cadeau

Om het jubileum te vieren doet HTX aan 30 bedrijven uit het Noorden een cybersecurity scan cadeau. Steeds meer MKB-bedrijven krijgen helaas dagelijks te maken krijgen met malafide websites en pogingen tot phising. Hierbij wordt geprobeerd om persoonlijke, inlog of financiële gegevens te verkrijgen. HTX gaat nu samen met tal van bedrijven kijken naar hun uitdagingen binnen de cybersecurity. Op de recentelijk vernieuwde website van HTX kunnen geïnteresseerde organisaties zich vóór 1 februari aanmelden.

Hoe kom je in aanmerking voor de gratis scan?

Wil jij profiteren van deze gratis cybersecurity scan? Stuur dan een email naar info@htx.nl

Vergeet niet je naam, bedrijf, mailadres en telefoonnummer te vermelden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.